Известие
Collapse
No announcement yet.
читав майстор за боксер във Варна?
Collapse
X
-
аз , аз,
оставих я , ше видим дълго умувахме последно или неправилно зецепване , или обърнат махових / шашка датчика на коляновия/ , или .... тук е по-страшно износен разпр. вал -клапани - повдигачи ... дано да не е нещо по буталната група ..
утре ще я почва .дано--
ПП кво стана с вашта 33-ка , видях ,че тръгнахте малко след мен - бях влязал в КАТ да говоря с едни хора??----------
145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
156 1.8 ts -- momo салон , 99
Инак, аз не разбрах какви са симптомите на твоята? На празен ход не звучеше нещо сериозно ... ?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
не е така аз си я знам , ти не се застоя да видиш като загрее как тресе и като ,че ли изчезва за определен момент един цилиндър изпада в нещо като резонас и притриса ,
Бончо и той го устави и каза ,че е осезателно. Всичко по електроника и датчици и ток е отстранено подновено или пробвано с друго с изключение на дюзите /смяна иначе са чистени два пъти/..
не зн. ще видим ама съм решил да я оправя ,че ми писна да тресе а може и да стане по-лошо
а 33-ката що не си я кара само на бензин аз много не съм привърженик на газта ама не задължавам никого просто лично мнение ,иначе много наточена трента тре----------
145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
156 1.8 ts -- momo салон , 99
Тия дюзи като ти ги чистят и са свалени могат да ти кажат дали са в ред или не след чистенето. Иначе, не да те успокоявам, ама и аз губя от време на време 4ти цилиндърПиши после какви пари си оставил на Бончо и какво се е оказало.
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment