Известие

Collapse
No announcement yet.

читав майстор за боксер във Варна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• читав майстор за боксер във Варна?

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...487#post464487
    ----------
    145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
    156 1.8 ts -- momo салон , 99

Ти ли беше днес със зелената 145-ца при Бончо ?
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

аз , аз ,
      оставих я , ше видим дълго умувахме последно или неправилно зецепване , или обърнат махових / шашка датчика на коляновия/ , или .... тук е по-страшно износен разпр. вал -клапани - повдигачи ... дано да не е нещо по буталната група ..
      утре ще я почва . дано--

ПП кво стана с вашта 33-ка , видях ,че тръгнахте малко след мен - бях влязал в КАТ да говоря с едни хора??
      ----------

Comment

ПП Благодарности на LeoVin4i за упътването имам да черпя , дано всичко да се оправи!!!
        ----------

Comment

33-та на цецо се нуждае от един добър газаджия да й нацели сместа, това е цялата работа. Докато на бензин работата опира до много неща, предполагам си наясно.

Инак, аз не разбрах какви са симптомите на твоята? На празен ход не звучеше нещо сериозно ... ?
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

не е така аз си я знам , ти не се застоя да видиш като загрее как тресе и като ,че ли изчезва за определен момент един цилиндър изпада в нещо като резонас и притриса ,
            Бончо и той го устави и каза ,че е осезателно. Всичко по електроника и датчици и ток е отстранено подновено или пробвано с друго с изключение на дюзите /смяна иначе са чистени два пъти/..
            не зн. ще видим ама съм решил да я оправя ,че ми писна да тресе а може и да стане по-лошо
            а 33-ката що не си я кара само на бензин аз много не съм привърженик на газта ама не задължавам никого просто лично мнение ,иначе много наточена трента тре
            ----------

Comment

Тия дюзи като ти ги чистят и са свалени могат да ти кажат дали са в ред или не след чистенето. Иначе, не да те успокоявам, ама и аз губя от време на време 4ти цилиндър Пиши после какви пари си оставил на Бончо и какво се е оказало.
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

----------

Comment

Working...
                X